ATV KØRSEL + COMPOUND BUESKYDNING

ATV KØRSEL + COMPOUND BUESKYDNING


Følg os på Facebook

Søndag 19. Sept. – 8 personer – Hvalsø, Sjælland

BILLEDER ER NEDERST PÅ SIDEN HER

Så blev det til en rigtig drengerøvstur, en gammel drengedrøm som ventede på at blive realiseret 🙂

8 personer blev det til. Vi ankom til stedet lidt før 14, da dagen skulle starte med omklædning og vejledning kl. 14.00
Derefter stod den på 1 times ATV safari kørsel i et stort skovområde, og afslutning med skydning på Compund Bue/pil. compound bue/pil er samme type som man bruger til konkurrence skydning.

Der var lige et par der blev forsinket, men ellers var vi der i store træk til tiden, hvilket jo nok er lidt af en præstation for danskere med pakistansk baggrund 🙂

STARTER UD LIDT UHELDIGT
Men hvad der var værre, var at et par af maskinerne var sendt til reparation, hvilket betød at vi desværre måtte have 2 biler med 2 chauffører på. Der var ikke optimalt, men på den måde disse maskiner kører på i terræn, så sker det nok ind imellem at de skal til reparation.

Anyways – vi fik os fordelt på de 6 maskiner, og så begyndte turen ellers derudeaf.

FLAD LYD MEN MONSTER MASKINE
Starten var ude på en simpel, åben mark, så vi lige kunne få fornemmelsen med maskinerne. Jeg må sige at de maskinerne i video nok lyder som forvokset græsplænemaskinerne, men gal de kunne tage fat og komme op i fart hurtigt.
Disse maskiner var af sikkerhedsårsager plomberet til at kunne køre max 50/60 km/timen. Men man kulle ikke trykke knappen for hådt ned, inden man næsten var flyvende.

FORSKELLIGE TERRÆN INKL. REGN
Det var jo en slags safari tur, hvor vi skulle rundt i naturne forskellige steder. Efter mark-turen, så kom vi således ud i skoven. Det havde regnet 2 dage før, så skovbunden var nærmest perfekt for os at køre på. Skiftevis tør bund, våd jord og mudderpøler som gav os en fed kørselsoplevelse.

Der var et par stykker undervejs der ikke lige forstod at håndter dødsmandsknappen, men det fik vi andre styr på. En enkelt tog et træ, og en anden tippede over styret 😀

KONKURRENCE BUE SKYDNING. COMPOUND
Efter kørslen, stod den på bueskydning. Jeg tror jeg for os alle kan sige at, vi bev lidt overrasket over hvor svært det var. En del teknik skal der til, og skyder man mere end 3-4 gange, så kan man også godt mærke at man har brugt nogle armmuskler man ikke er vandt til.

Det var ikke mange af os der ramte særlig godt, og enkelte fløj da også ude i skoven, så vi kulle jagte dem efterfølgende. Men sjovt var det.

Efter endt skydning kunne vi hylde Ikram som vinder af bueskydning.

Til sidst sluttede vi af som tradtionen byder, med en god gang mad
Denne gang gik turen til pizzaria i Albertsluund som kunne byde på 6 forskellige slags pizzaer med desi smag.
Butikken var en rodebutik, men pizzaerne og stemningen var sgu nice.

Det er ikke sidste gang vi har prøvet dette.