DAPAK GRILL PARTY I

DAPAK GRILL PARTY I


Så kom dagen hvor vi for første gang skulle arranger grill party for 150-200 personer.
(RUL NED FOR BILLEDER)

GRILL ER KOMPLICERET
Tanken om at stå med sådan et ansvar, var for mig i første omgang lidt uhyggeligt. Ikke så meget det at samle folk og alt det praktisk, men lige netop grill mad er en anelse kompliceret. Man kan ikke bare lave en masse grill på forhånd. En del af oplevelsen er netop at få maden direkte fra grillen over på tallerknen.

LANGSIGTET
Anyways vi kastede os ud i det, og krydsede fingrene.
Planen var fra starten af at, at bygge en tilbagevendene DAPAK Grill Party, som vi kunne inviter til 2 gange hvert år.
Selvom om sommeren er meget kort i Danmark, burde der være plads til at vi kan lave dette et par gange 🙂

Så gør klar til næste Grill Party som bliver hen imod medio/slut august 🙂

TEAMET
Nu har vi lavet en del udflugter, rejser, aktiviteter mm. Faktisk har vi lavet ret mange over de sidste par år.
Tiden for mig var blevet relevant for at begynde at se imod noget større, som f.eks. en 14. august party , eller en stor EID mela eller lign.

Men den størrelses ting kan man ikke løfte alene, hvorfor jeg gik ud i det ganske land iblandt det pakistanske community og spurgte om nogen havde lyst til at kæmpe sådan en kamp med mig. Heldigsvis var der flere og mere end nok der rækte fingeren op, som i klassens time i skolen, hvor det ikke hanlede om lektier.

Så grill partiet her skulle danne grundlag for hvordan dette team skal arbejde videre.
Vi skulle lære hinanden at kende. Finde humoren, opleve kemien, se hinandens styrker og svage sider og i det hele tage finde ud af hvordan vi hænger sammen.

Det synes jeg at vi kom rigtig godt igennem. Byd således velkommen til det kommende DAPAK TEAM
Irfan Butt, Noreen Ahmed, Farooq Saeed, Ali Raza Kiyani, Usman Malik, Asfar, Sohail Ahmad, Saba Nawas, Amber Aslam og undertegnet.

Denne gang vil jeg især fremhæve Irfan Butt og Noreen Ahmed, som begge agerede stærke motorer for arrangementet. Uden dem ville vi ikke kunne have gennemført det på nogen måder.

FORBEREDELSERNE
Var lidt mere omfattende end lige først antaget. Bare det at ramme det rigtige køb, så man ikke kommer til at mangle noget eller at man køber for meget, er lidt svært med folk der melder fra og til konstant. Det var en spændende udfordring som vi har lært en del f.

Udover flere planlægningsmøder, blev det også til aften inden selve dagen som gik med at skære, marinere, skaffe de sidste ting osv. Ret hyggeligt sammen med teamet, men fortsat en udfordring og et stykke arbejde der skulle laves. Undertegnet har aldrig skåret så mange løg i hele mit sammenlagt, som på den ene aften alene 🙂

Med lidt is, og grill-test-smagning undervejs gik det dog rigtigt godt.

AMBASSADØREN
Normalt så holder jeg politikere, VIPS, community leaders og lign. væk fra disse arrangementer, fordi det ikke handler om dem, men om os helt almindelige mennesker. Mange af disse folk har nogle stærke personligheder og en bevidst agenda der gør at de kan overskygge arrangementet formål.

Men jeg havde inviteret ambassadøren ud. Det var mest fordi vores kære ambassadør har faktisk rakt ud til almidelig mennesker og inviteret folk indenfor dørene. Det har jeg aldrig oplevet tidligere fra en Pakistansk ambassade, hvor det ofte er den meget typiske pakisanske VIP tankegang der florede.

Jeg håber at I allesammen nød vores kære ambassadør som er helt nede på jorden, hans tanker og tag endelig imod hans invitation om at komme på besøg på ambassaden hvis I har noget på hjertet.

TILMELDINGERNE
Tilmeldingerne gik faktisk overraskende ret hurtigt. Om det var grill maden folk hungrede efter, eller det var hyggen der afsavn til i forhold til Corona tør jeg ikke at sige, men det gik ganske fint med tilmeldingerne.
Betalingerne fik for det meste også som smurt, men der var enkelte som lige skulle jagtes for at få muldvarpen gravet frem.

Knap 170 personer blev det til inden vi lukkede ned for tilmeldinger, og med vores eget crew, inviterede gæster etc. så var vi tæt på 200 personers grill dag.

WHEATHER TO BE OR NOT TO BE
Men det var nu ikke alle der dukkede op. Der var en del der udeblev.
Livet er jo dynamisk og så sker der alt muligt, som folk bliver tvunget til at ændre deres planer – og sådan er det bare.

Men der faktisk en del som skrev til mig at det ville regne i stride strømme.
Jeg fik skrevet til alle at vejret ser fint ud, og at vi gennemføre, men disse forsikringer var på ingen måder nok til alle.

Vejret var som de fremmødt oplevede, nærmest perfekt til Grill Party.
Ikke en dråbe regn fik vi, og solen var ikke for stærk.
Det var skønt at få vejret på sin side 🙂

PRISEN SKULLE HOLDES NEDE
100 kr per person inkl. mad, drikke og min gode personlighed ….. det er ikke dyrt 🙂
Det handlede om at holde økonomien helt nede, men stadig have midler til at drive det. Det er ikke kun maden, men vi skulle mødes til noget forberedelse, og her skal man have noget at drikke, leje trailer, købe lidt udstyr, lave badges, armbånd, sprit, alufolie, grillkul, grillspyd osv.
Alt sammen skulle holdes indenfor 100 kr per person.

Det vil vi prøve at holde på samme måde fremover, men vi skal dog måske finde en model midt imellem agtigt, fordi den økonomiske sikkerheds margin må gerne være en smule større en vi havde denne gang. Der skal ikke ret meget til at vælte et budget, så det skal vi på en eller anden måde have sikret uden at det skal koste alverdens.

AKTIVITETERNE
Vi havde faktisk planlagt en del ting, men vi må erkende at vi lige tabte lidt sutten på det og lod det flyde ud fordi folk egentlig hyggede sig meget godt rundt omkring.

Vi prøvede dog en omgang volley for kvinder.
Ofte er det mændende der laver noget sammen, og kvinder bare sidder og kigger på. Derfor havde vi planlagt en lille volley turnering, uden nogen som helst mænd.
Tanken var at så kunne pigerne slå sig løs uden at være nervøs for hvem der står og kigger.
Jeg var ikke derover, men håber at det kunne være starten på at pigerne også fandt ud af at de kan noget sammen som er hyggeligt og sjovt.

IKKE PERFEKT
Det var hyggeligt, det var sjovt men altsammen var ikke perfekt.
Det skal jeg være den første til at erkende og beklage.

Maden
Vi havde masser af mad, men vi havde ikke 100% styr på grillsne, og det betød at der lige i starten var lidt for lang ventetid på at få mad udleveret. Det skal vi gøre bedre til næste gang.

Der er ingen hemmelighed at vi nok burde have haft 2 version af maden. En med knap så mange krydderier. Det var lige en anelse stærkt noget af det.

Blande grupperne
Folk fik virkelig hygget sig, og ind imellem også snakket sammen med gruppen som sad ved siden af.
Men vi må også erkende det vlev som det plejer at være, at man holder sig til dem man kender.
Det skal vi arbejde mere bevidst med fremover.

Der er sikkert mange andre vi skal ogennem, når vi holder vores evaluering om nogle dage.
I må meget gerne komme med konstruktiv kritik, ris, ros eller hvordan I har oplevet det hele.

TAK TIL ALLE
Stor tak til jer allesammen, fordi I støtter op omkring aktiviteterne i DAPAK, med jeres deltagelse.
Stor tak til vores nye crew og tak til ambassadøren og hustru, for at have lidt tid til os i deres stramme kalender.

Vi ses næste gang, som allerede er annonceret som en Ø tur.