DYREHAVEN DEC 2022

DYREHAVEN – DEC 20229 PERSONER

De fleste kender Bakken, som den sjove og hyggelige forlystelses park som den nu engang er. Det er ikke mange som igennem deres barndom eller teenageårene ikke har sat deres små ben på Bakkens bakker.

Men mange kender ikke til den enorme store guldgrube af natur med skov, slette, søer og dyr der i virkeligheden er Dyrehaven. Denne naturskønne perle er bare svær at forstå at den eksisterer inde i København, som ellers er en by hvor hver centimeter bare skal bygges på.

ÅR 1669
Starten på Dyrehaven blev anlagt af Frederik II i 1669, og udviklingen fortsatte hans søn Christian V. efter farens død i 1970. Haven fylder idag 1.100 ha.

RUTEN
Vi har været på vandretur i Dyrehaven mange gange efterhånden, og hvergang er det den samme fede oplevelse. Denne gang tog vi turen lidt omvendt af hvad vi plejer, og det blev til en rask tur på ca. 11km.

Men plads til hygge, snakke og spise fik vi også holdt enkelte pauser undervejs.

VEJRET
Vi slap for regn, sne og lign. Det var koldt, men det mærkede vi ikke rigtigt når vi vandrede rundt og med al den hyggesnak der sker undervejs. Når vejret er lidt køligt som den nu engang er på denne årstid, så er det ekstra lækkert med en kop vamr desi te.

BAKKEN
Har lige nu noget juletamtam køre, og omend denne tur handlede om natur og frisk luft, så kunne vi ikke dy os for at stikke hovedet forbi bakken og nyde det flotte lysshow de har gang i derinde. Desværre blev det ikke tid til andet end et kort visit, fordi vi skulle videre og spise burgere i Rungsted Havn 🙂

BURGERE
Vi er folk med pakistansk baggrund, og intet hygge eller vandretur for den sags skyld, uden noget lækkert at spise. Så det blev besluttet at tage en omgang med burgere hos Burger Grillen i Rungsted.