Møns klint

DAPAK EKSPEDITION TIL MØNS KLINT

20. juni 2020
Det var en superfed dag.

Vi blev 11 personer + nogle som ikke lige fandt sammen med os, så de tog turen for sig selv, Men ca. 15-16 personer ud af de 22 endte med at tage turen 🙂
Få kendte hinanden på forhånd, og var en blandet omgang med familier, enlige og dansk og pakistansk.

(ikke alle er på det billede, fordi nogle ønsker ikke at blive smidt online)

VEJRET GJORDE OS I TVIVL
Vi var lidt i tvivl om turen, fordi de sidste par dage har vejrudsigten virkelig skiftet meget, men vi endte aften før at beslutte at tage turen.

Det så ud som om det heftig vejr lige præcis ville holde en pause i de timer vi skulle være på klinten – og det holdt heldigvis 100% – vi fik ikke en dråbe i den tid vi var derover.

MØDTES TIL SAMKØRSEL
Vi startede med at mødes ved Høje Taastrup og så køre sammen. For de fleste af os, var det så den første gang vi mødtes i virkeligheden – og det var ret fedt. Jeg tror meget hurtigt at alle “faldt på plads med hinanden” ret hurtigt, og det giver en god mavefornemmelse 🙂

ET STOP PÅ VEJEN
Så kørte vi afsted og første stop var Lindehus slot områder, som var virkelig flot. Slottet var ikke et slot som man forventer men området va simpelthen så flot at vi sagtens kunne have brugt en hel dag der.

Undervejs havde vi et enkelt stop med optankning og lidt kaffe/te drikkeri, men ellers var det direkte til Geocentret ved Klinten.


FROKOST SAMMEN
Her satte vi os og fik spist sammen. Stemning var skidehyggelig, folk var lidt opstemt og det hele tegnede sig rigtigt rigtigt fint.

DER ER SINDSYG MANGE TRAPPER
Efter endt frokost med god mad, så startede nedstigning og hele vejen var der flere der ikke kunne lade være med at tænle på at vi skulle op igen 🙂

Der er godt nok mange trapper.

ÆLDRE STÆRK MEDREJSENDE
Vi havde en voksen med, og hun kæmpede hårdt, men vi var så imponeret over at hun kom hele vej ened og op igen. Håber vi også kan sådan noget når vi rammer den alder. Det var supergodt gået (y)

En tur langs Klinten ved vandet var virkelig en god oplevelse. Der var en anelse højvand, men der var også sørget for sten hele vejen, så vi kunne komme rundt.

Efter lidt vandring, lidt stop, lidt hyggesnak og lidt bare nyde naturen og det store hav, så gik timerne ret hurtigt og tiden til at finde vej tilbage nærmede sig.

Lang komplcieret historie med den opstigning, men det var virkelig virkelig fedt,og jeg håber at mange flere med pakistansk baggrund tager sig tid til den tur når I kan slippe afsted med det.


IS OG VARMT

Efter at have sundet os lidt på toppen, så gik turen til nærmest by og isbutik, hvor vi fik mæsket os med både belgiske vafler. softice og lidt varmt at drikke.


LÆRT HINANDEN BEDRE AT KENDE

Vi endte med at sidde lidt og fik hyggesnakket og udspurgt hinanden lidt – og nu føles det faktisk som om vi kender hinanden allesammen allerede.


ALLE ER KLAR TIL NÆSTE TUR

Der er ingen tvivl om at hele banden er med på turen næste gang, som pt. ser ud til at blive en tur til Bornholm.

Tak til alle som har været med – det var det hele værd, og sagtens gentages 🙂