VANDRETUR-VALLENSBÆK

VANDRETUR – KULDEN


Følg os på Facebook

Søndag 14. januar – 20 personer – Vandretur

BILLEDER ER NEDERST PÅ SIDEN HER

FØRSTE VANDRING 2024 – integrationsturen !

Ja det var eddermame koldt, og i sådan en grad at vi overvejede det 10 gange, inden vi tog skridt til at planlægge årets første vandring. En decideret kuldevandring som ville afskrække selv den gæveste viking.

Hvorfor vi så midt i en stormperiode med oversvømmelse hvor også floder og søer løber over deres bredder, så vælger at tage ud, tør jeg ikke at sige, men lidt tossede er vi vel allesammen.

Ca. 20 efterkommere af pakistanske indvandrer med viking-wannabe lyster tog udfordringen op. Den kulde-tålmodighed som vore almindelige blege venner udviser, viser at vikingeblodet efterhånden er udvandet igennem generationer. De få som fortsat har det lidt i sig her i dagens danmark, tyer til vinterbadning, dog uden røvertogterne.

Ruten var sat langs Vallensbækmose hvilket var lidt af oplevelse. Dagene inden havde der været både storm og søen var løbet over brederne. 

Det betød en stor, tyk og fed islag over det hele – også på stierne. 

Nogle af stierne var lidt saltet, så vi kunne komme lidt rundt, men det var langt fra alle steder. Mange steder var isen så tyk og glat at vi måtte opgive og sætte anden rute.

Til stor glæde for visse barnlige sjæle var der ikke bare glat, men MEGET glat mange steder, og det affødte da også lidt “glidning” her og der.

Ingen kom til skade, selvom en person der traditionelt altid falder, også på denne tur tog en røvtur. Røvturen er for den pågældende, efterhånden fast tilbagevendende begivenhed på vore kolde ture. 

Kold tur, men absolut en fed oplevelse som vores nye aktivitetsmand Ibrahim fik planlagt. Det var Ibrahims første aktivitet i DanPak regi, og vi glæder os allesammen meget til hvad han ellers finde på til næste tur.

Flere og flere frabeder sig om at komme på offentlige billeder og det respektere vi, derfor er der ikke så mange personer med på billederne